Gefeliciteerd Paul Hoefsloot van JP Haarlem winnaar HOP 2017

Gisteren 10 april 2017 is de winnaar van de Haarlemse Ondernemersprijs 2017 bekend gemaakt: Paul Hoefsloot van JP Haarlem van harte gefeliciteerd!

 

Van alle kandidaten hebben uiteindelijk maar 3 ondernemers de finale bereikt. Zij konden 1 minuut pitchen op het podium waarom nu juist zij de prijs moesten winnen. Vervolgens werden zij  tijdens deze spannende finale avond onderworpen aan kritische vragen van de jury bestaande uit oud finalisten en Haarlemse ondernemers. NVD directeur Patrick van der Leelie was er uiteraard bij als partner van Haarlemse Ondernemersprijs. Ook het publiek, vol ondernemers, kreeg vervolgens de kans vragen te stellen aan Paul.

 

Paul heeft met JP Haarlem een sterke groei doorgemaakt en profileert zich als een echte ondernemer met hart voor zijn mensen. Dit jaar opent JP Haarlem een tweede vestiging in Tilburg en is nog op zoek naar een derde locatie in het oosten van Nederland. (tips voor locaties van minimaal 3000m2 kunt naar JP Haarlem mailen)

Ook de internationale ambities van JP Haarlem werden uitgesproken met een beoogde vestiging in België.

Paul vind dat in de digitale tijd waarin we leven je jouw bedrijf kan laten onderscheiden door juist persoonlijker te worden.  JP Haarlem beoogd deze missie met service gerichte bezorgers die net dat extra’tje geven.

 

JP Haarlem gaat in ieder geval naar huis met de hoofdprijs en we zijn benieuwd wat we nog meer te horen gaan krijgen van deze enthousiaste ondernemer.

 

 

hop2017-advertentie-haarlems-dagblad