Gemeente Lansingerland gunt aanbesteding beveiligingsdiensten aan NVD Beveiligingen

stadhuis-gemeente-lansingerlandOnderbouwt met hoofdzakelijk positieve feedback nam NVD recentelijk en met veel enthousiasme de gunningsuitslag van de aanbesteding beveiligingsdiensten van de gemeente Lansingerland in ontvangst.

Met een startdatum op 1 mei 2020 kent de implementatiefase tijdens deze coronaperiode wat extra uitdagingen om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Uiteraard is daarbij rekening gehouden met alle maatregelen rondom het COVID-19 virus en kan worden gezegd dat de samenwerking tussen beide, ook met de 1,5m afstand, prima is verlopen!

Een mooi begin van het partnerschip tussen NVD en de gemeente. Mede dankzij de inzet van het team beveiligers die zich ook in deze tijden van corona voor 100% inzetten om de veiligheid bij onze klanten te borgen. De ideeën en initiatieven die NVD voor de gemeente, als kennispartner in veiligheid heeft, worden daarbij gewaardeerd en we kijken er dan ook gezamenlijk positief naar uit, hoe dit partnership zich in de toekomst verder gaat ontwikkelen. Foto: Ariane Kok

Tags: