Hoogste Vanderbilt award voor NVD Beveiligingstechniek

Wout van Zelst en Ruud van Leeuwen hebben namens NVD Beveiligingen Techniek een Aspire Gold Integration Partner Award ontvangen uit handen van Nick Pegtol van Vanderbilt Industries. De Award is een beloning voor de jarenlange succesvolle verkoop van de SPC Inbraakmeldsystemen van Vanderbilt.

nvd-beveiligingstechniek-vanderbilt-smartsd.awared

Aspire is het partnerprogramma van de internationale fabrikant Vanderbilt Industries. Het is bedoeld om distributeurs en installateurs te helpen bij de verkoop van producten en systemen. Klanten die daarin uitmunten komen in aanmerking voor verschillende awards, waarvan de Aspire Gold Integration Partner Award de hoogst haalbare is. De andere zijn Registered en Silver.

Installateurs die in aanmerking willen komen kunnen dat bij hun distributeur kenbaar maken. In het geval van NVD Beveiligingen Techniek was dat SmartSD uit Breda. De distributeur houdt vervolgens een scorekaart bij, waarop naast de aantallen verkochte producten onder andere ook de met succes gevolgde trainingen worden genoteerd. Volgens Nick Pegtol van Vanderbilt Industries gaat het niet alleen om de waardering. Aan de Award zitten ook diverse commerciƫle voordelen verbonden. Een daarvan is dat bezitters van een Award al eerder kennis mogen maken met nieuwe producten. Ook stelt Vanderbilt aan Award-bezitters meer kennis beschikbaar. Kennis over producten, maar ook over bijvoorbeeld marktontwikkelingen, wat concurrentievoordeel kan opleveren. Uiteraard zijn wij trots op het ontvangen van deze award en danken wij alle betrokkenen voor hun inzet. Dankzij deze award kunnen wij u als klant tenslotte nog beter van dienst zijn.

Dit artikel is mede tot stand gekomen dankzij o.a. Vincent Vreeken en Jeroen Vons