MT500 Beste Beveiligingsbedrijf 2022 NVD Beveiligingsgroep

NVD Beveiligingsgroep is volgens MT/Sprout in 2022 het beste beveiligingsbedrijf van Nederland. Het jaarlijks terugkerende onderzoek van Management Team MT500 met de 500 Nederlandse bedrijven met de beste reputatie onder managers, beslissers en leidinggevenden.

Het onderzoek werd dit jaar voor de 22e keer uitgevoerd. Kenmerkend voor de aanpak van de MT500 is de peer-to-peer-beoordeling: respondenten vellen een oordeel over bedrijven die in hun eigen branche actief zijn.

“Wij zijn super trots op onze medewerkers dat wij als organisatie deze waardering hebben ontvangen. Meer dan 110 jaar ervaring in het vertalen van klantbehoeften naar slimme beveiligingsoplossingen komen samen in onze dienstverlening voor onze klanten. Wij waken 24/7 over de veiligheid van gezinnen en bedrijven in Nederland. Samen met meer dan 500 partners door heel Nederland werken wij samen aan onze missie:”

“Samenwerken aan een veiligere woon-, werk- en leefomgeving!”

Trots op onze medewerkers & partners

Sinds onze oprichting in 1909 heeft het speelveld van beveiliging en veiligheid in het algemeen zich geëvolueerd tot een professionele markt met tienduizenden professionals.

Wij zijn trots op onze medewerkers & partners dat wij deze erkenning hebben ontvangen voor onze reputatie en kwaliteit. Dit kunnen wij alleen samen met onze medewerkers die zich met passie inzetten voor onze organisatie en onze klanten. Onze medewerkers werken samen met hun collega’s en partnerbedrijven dagelijks hard om als topspeler de beste dienstverlening te blijven bieden.

Wij bedanken al onze collega’s en partnerbedrijven voor deze top prestatie!

MT500 onderzoek rankings 2022

Het MT500 onderzoek 2022 vraagt hun respondenten, managers, beslissers en leidinggevenden, een oordeel te vellen over bedrijven uit hun eigen branche en publiceert jaarlijks ranking op verschillende sectoren. Wij zijn dit jaar verkozen tot:

  • Beste beveiligingsbedrijf 2022
  • 321ste Algehele ranking Top 500 bedrijven
  • 4e Sector Catering, Beveiliging & Schoonmaak
  • 2e Productleiderschap
  • 4e Duurzaam ondernemerschap

Lees het interview van MT/Sprout over innovatie en duurzaamheid via onderstaande knop