NVD Beveiligingsgroep wint IJmond Award 2017

NVD-Beveiligingen-winnaar-IJmond-Onderneemt-Award-2017NVD Beveiligingsgroep heeft dinsdagavond 14 november de IJmond Onderneemt Award 2017 gewonnen. Wij zijn natuurlijk trots op deze erkenning en bedanken de organisatie voor de mooie avond. NVD was niet de enige die met een Award naar huis ging en feliciteert daarom:

Parlevliet & van der Plas uit IJmuiden met het winnen van de IJmond Duurzaam Award. En Tiebies uit Heemskerk met het winnen van de IJmond Werkt! Award! 

 

Het thema was van de IJmond Onderneemt 2017 award was: “Wat is jouw Drive?” De jury legde de focus op het meer dan 100 jarige bestaansrecht van NVD, de innovatieve managementstijl, de financiële resultaten en de innovatiekracht van NVD binnen de branche. Samen genoeg om de concurrenten (Montarent en IJmond slijptechniek uit Beverwijk) voor te blijven.

 

De IJmond Werkt! Award werd in ontvangst genomen door Tiebies landbouwmechanisatie en intern transport uit Heemskerk. Met stemkastjes werden zij live verkozen door het aanwezige publiek. Tiebies liet daarmee de concurrentie, Tata Steel en Mastermate Zwager achter zich. Tiebies werd geroemd om de inzet van monteurs van IJmond Werkt! De jobcoach heeft hen in de afgelopen maanden sterk zien ontwikkelen dankzij de ondersteuning van Tiebies.

 

De IJmond Duurzaam Award van omgevingsdienst IJmond werd in ontvangst genomen door Parlevliet & van der Plas. Hun vestiging in IJmuiden is toonaangevend in het totale netwerk van bedrijven binnen Parlevliet & van der Plas. Zij nemen geen genoegen met normale duurzaamheidsmaatregelen en gaan een stap verder. Zelfs medewerkers komen met eigen ideeen om bij te dragen aan de verduurzaming van de onderneming. Bijvoorbeeld carrouseldeuren in de vriescellen om zoveel min mogelijk (warme) luchtverplaatsing toe te laten.