NVD-ers fietsen geld voor kankeronderzoek bij elkaar

Op 9 september stapte een delegatie NVD-ers met collega’s van onze partner ENAI Systems op de fiets om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Ride for the Roses heet dit initiatief, dat dit jaar in de Haarlemmermeer werd gehouden.

Het weer werkte geweldig mee. Heel de dag zorgde de zon voor een warme begeleiding van de sportievelingen. Veel medewerkers kozen voor de 50 kilometer, maar er waren er ook bij die de 100 kilometer aandurfden.

Het was alweer de 21ste keer dat Ride for the Roses plaatsvond en de tweede keer dat NVD Beveiligingen er als bedrijf aan deelnam. Twintig van onze medewerkers deden mee en wisten zo 6000 euro in te zamelen, dat besteed zal worden aan onderzoek naar kankerbestrijding. Ook ons partnerbedrijf ENAI uit Capelle aan den IJssel leverde twintig deelnemers.

Ride for the Roses is elke keer op een andere locatie. Vorig jaar werd er in en rond Rotterdam gefietst, dit jaar was het de beurt aan de Haarlemmermeer en volgend jaar zal Goes het toneel zijn van deze succesvolle fietstocht voor het goede doel.

Bij de finish kregen de in totaal 10.000 fietsers een roos aangereikt, die symbool staat voor een morgen voor iedereen. Gezamenlijk hadden de sportievelingen 520.000 euro bijeen gebracht voor het KWF. Fietsen en goede doelen vormen een perfecte combinatie binnen het beleid van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dat NVD Beveiligingen hoog in het vaandel heeft staan.