ONZE MAATREGELEN TEGEN HET CORONAVIRUS

Crisis of geen crisis, beveiliging blijft noodzakelijk. Daarom blijven wij ons ook in deze moeilijke tijden maximaal inzetten om alles te beschermen wat voor u waardevol is. Wel nemen wij verschillende maatregelen in acht om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen.

Net als uw veiligheid is de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties voor ons van groot belang. Het is een bijzondere tijd, waarin bijzondere maatregelen nodig zijn.

Wij nemen de maatregelen van de overheid bijzonder serieus en volgen de aanwijzingen van het RIVM op de voet. Een speciaal crisisteam volgt bij ons de ontwikkelingen en bereidt onze organisatie voor op mogelijke nieuwe maatregelen, zodat kan worden ingespeeld op een eventuele totale lockdown van Nederland.

NVD-coronavirus-update-2020

Kantoormedewerkers werken nu zoveel mogelijk vanuit huis en er worden dan ook tijdelijk geen bezoekers en sollicitanten meer verwelkomt, hoezeer dat ook in strijd is met ons op gastvrijheid gebaseerde beleid.

Het werk in de buitendienst gaat gewoon door. Onze beveiligers en monteurs worden uitgerust met desinfecterende middelen en antiseptische handschoenen. De werkplek wordt grondiger dan ooit schoongehouden en lichamelijk contact wordt vermeden.

Wij vragen ook u als opdrachtgever om begrip te hebben voor onze maatregelen en dus fysiek contact met onze medewerkers te vermijden en ons niet in te schakelen voor werkzaamheden die niet strikt urgent zijn. Zo helpt u onze werkzaamheden veilig en verantwoord te continueren en kunnen wij u blijven bijstaan als het echt nodig is.

Directie
Patrick van der Leelie